Tamara Janicka

Jestem nauczycielem muzyki, ale przede wszystkim artystą. Swoim talentem chcę się dzielić z wszystkimi, którzy tego potrzebują. Razem z mężem Michałem tworzę miejsce, w którym dzieci i młodzież mogą rozwijać swoje muzyczne pasje. Oprócz nauki muzyki często wpajamy naszym uczniom, że jak tylko możemy należy pomagać, chociażby dając radość i chwilę wytchnienia osobom, które słuchają naszego muzykowania. Z wolontariatem zawsze było mi po drodze. Organizuję wiele koncertów, podczas których odbywają się licytację oraz zbiórki pieniężne. Wokół siebie mam bardzo dużo osób, którym należy tylko wskazać kierunek, wtedy tworzymy wspaniały team. Moje dwie córeczki Gabriela i Aniela również bardzo ochoczo uczestniczą we wszelkiego rodzaju akcjach charytatywnych. Ich serduszka są zdrowe, dlatego tym bardziej poświęcam się działaniom na rzecz Fundacji Serduszko.